Ta hand om dig - Stadshem

Ta hand om dig 

I dessa tider vill vi på Stadshem skapa trygghet för dig som kund och för oss själva, för oss alla helt enkelt. Några små men effektiva alternativ kommer göra att vi alla kan känna oss trygga och minimera smittspridning. Vi på Stadshem följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och följer utvecklingen.

Våra visningar är bokade och vi är bara 2-3 sällskap under samma tid, och vi ber dig därför komma på din utsatta tid och tänka på att hålla avstånd till varandra. Vi välkomnar dig också utan att ta i hand. Vill du komma helt själv, fråga oss så ser vi vad vi kan lösa för dig.

Du som kommer på visning är helt frisk och därför kan vi alla känna oss trygga med att alla som är på visning är friska. Om du kan vara smittbärare ber vi dig att inte komma till visning och istället kontakta mäklaren för att få all information och material om bostaden. Vi kommer hjälpa dig på bästa sätt.

Då vi ses på kundmöten, där vi kommer hem till dig för att ge tips, råd och värdering inför eventuell försäljning, håller vi avståndet till varandra och hälsar på varandra utan att ta i hand. Det finns många nya trevliga och kreativa sätt att säga hej på. Du kan känna dig trygg med att boka ett möte med oss. Vi är alltid helt friska då vi kommer på möte hos dig. Och samma gäller för dig och din familj, du bokar bara möte, då du är helt frisk. Vi kan också ha mötet via videolänk om du önskar det.

När du kommer till något av våra kontor, gäller samma som ovan. Vi håller avståndet och om du inte kan/vill komma in kan vi i vissa fall lösa en fullmakt åt dig. Det är bara att fråga.

Vi tackar dig på förhand för visad hänsyn och eget ansvarstagande.

 

 

Arkiv