logotype

Fastighetsmäklare i Göteborg 

Fastighetsmäklare i Göteborg med passion för hem med historia, äldre hus.

Vår idé

Vi som arbetar på Stadshem fastighetsmäkleri är ödmjuka inför förmånen det innebär att varje dag få jobba med vår passion, nämligen äldre hus, hem med historia. Vi får möjlighet att förmedla hem vi älskar och som vi har ett genuint intresse för. Vi tror det är en av anledningarna till varför vi lyckas så bra. Vår passion är också mötet med dig, ägare till det hem vi förmedlar. Där börjar den nya historien. Vi vill vårda det gamla som har en historia samtidigt som vi är nyfikna och vill skapa nytt. Vi har en humanistisk syn på omvärlden där du som kund är, och alltid kommer att vara, det allra viktigaste för oss. Vårt lite annorlunda sätt att arbeta har ända sedan 2006, då vi startade vår verksamhet, visat sig vara mycket framgångsrikt. Kanske för att det bygger på enkla principer som känns rätt i magen; engagemang, genuint intresse, glädje och yrkesstolthet.

 

1965 och 1970

Vi älskar äldre och gedigna hus, med personlighet själ och historia. Det handlar lika mycket om väl valda material som åldrats med charm och värdighet, som att de som levt där genom åren skänkt huset en egen personlighet, själ och historia. Det är i sådana hus vi själva vill bo, och det är med dem vi vill jobba. Under 1950-talet och början av 60-talet var bostadsbristen akut i Sverige. Samtidigt var standarden låg. Lösningen var miljonprogrammet. Under 10 år – från 1965 till 1975 skulle en miljon bostäder byggas. Så långt allt gott. Men något gick, i våra ögon, förlorat när man började prioritera storskalighet, effektivitet och låga kostnader framför hantverkskunnande, hållbara material och vackra detaljer. 1970 nådde miljonprogrammets principer även villabyggandet.

Därför förmedlar vi bara lägenheter i fastigheter uppförda innan 1965. Och villor byggda innan 1970 i Göteborg med omnejd.

Vi på Stadshem

Andreas Bergström
Andreas Bergström

Majorna

Axel Strandberg
Axel Strandberg

Johanneberg / Guldheden / Landala Egnahem

Elise Bjernstam
Elise Bjernstam

Östra centrum

Emelie Wagiström
Emelie Wagiström

Kungsladugård / Gråberget / Sandarna

Jenny Jurland
Jenny Jurland

Lorensberg / Johanneberg / Stampen

Krister Nilsson
Krister Nilsson

Charmiga villor, radhus, fritidshus och gårdar

Lisa Nyberg
Lisa Nyberg

Linnéstaden / Lorensberg / Johanneberg

Oskar Dagby
Oskar Dagby

Gamla Masthugget / Långgatorna / Högsbo

Pierre Fritz
Pierre Fritz

Vasastaden / Kungshöjd / Linné

Sandra Deeken
Sandra Deeken

Östra centrum

Amanda Samuelsson
Amanda Samuelsson

Föräldraledig

Johan Lundgren
Johan Lundgren

Text & form

AnnaCecilia Björk
AnnaCecilia Björk

VD, Reg Fastighetsmäklare

Victor Örndén
Victor Örndén

Försäljning / Marknad

Anna Piehl
Anna Piehl

Art Director

Jeanette Arrestrand
Jeanette Arrestrand

Mäklarassistent